American Diorama

Not Only For The Happy Few

Jouw startpunt naar een wauw gevoel.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

American Diorama

American Diorama is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van gedetailleerde modelauto’s, figuren en accessoires. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het creëren van hoogwaardige, realistische miniaturen die populair zijn bij modelbouwers en verzamelaars over de hele wereld.

Productaanbod

 1. Modelauto’s:

  • American Diorama biedt een breed scala aan modelauto’s, variërend van klassieke auto’s tot moderne sportwagens. Deze modellen zijn vaak beschikbaar in populaire schalen zoals 1:18, 1:24, en 1:64.
 2. Figuurtjes:

  • Het bedrijf staat vooral bekend om zijn gedetailleerde figuren, die vaak worden gebruikt om diorama’s en displays te verfraaien. Deze figuren zijn beschikbaar in verschillende poses en thema’s, zoals monteurs, coureurs, en alledaagse mensen.
 3. Accessoires:

  • Naast auto’s en figuren produceert American Diorama ook diverse accessoires zoals gereedschappen, meubelen, en andere items die helpen om realistische scènes te creëren.

Kenmerken van American Diorama

 • Realistische Details:

  • De producten van American Diorama staan bekend om hun hoge mate van detail en realisme. Van de verfijnde schildertechnieken tot de natuurgetrouwe poses van de figuren, elk stuk is ontworpen om zo realistisch mogelijk te zijn.
 • Diverse Thema’s:

  • Het bedrijf biedt een breed scala aan thema’s, van klassieke auto-onderhoudssituaties tot moderne stads- en racecènes. Dit maakt het mogelijk om uitgebreide en gevarieerde diorama’s te creëren.
 • Hoge Kwaliteit:

  • American Diorama streeft naar hoge kwaliteitsnormen in zowel materialen als afwerking. Dit heeft hen een loyale klantenkring opgeleverd onder modelbouwers en verzamelaars die op zoek zijn naar de beste miniaturen.

Interessante Weetjes

 1. Populair bij Verzamelaar:

  • De figuren en accessoires van American Diorama zijn zeer gewild bij verzamelaars en modelbouwers vanwege hun detailniveau en realistische uitstraling.
 2. Samenwerkingen:

  • American Diorama werkt vaak samen met andere fabrikanten van modelauto’s om figuren en accessoires te maken die perfect passen bij specifieke modellen en thema’s.
 3. Innovatieve Ontwerpen:

  • Het bedrijf blijft voortdurend innoveren en nieuwe producten ontwikkelen, wat zorgt voor een steeds groeiend en divers aanbod.

Conclusie

American Diorama heeft zich gevestigd als een toonaangevende fabrikant van gedetailleerde modelauto’s, figuren en accessoires. Hun toewijding aan realisme en kwaliteit heeft hen populair gemaakt bij modelbouwers en verzamelaars wereldwijd. Of je nu een diorama wilt maken van een klassieke autoshow, een moderne stadsscene, of een racescenario, de producten van American Diorama bieden de perfecte aanvulling.

Onze Shop

Verrijk jouw bijzondere collectie met de modellen van RB Modelauto’s. Veel kijk en shop plezier. 

Accessoires

Naast modelauto’s verkopen wij ook accessoires zoals diverse vitrines, diorama’s en andere toebehoren.

Velgen

Velgen hebben een behoorlijke impact op het uiterlijk van een auto. Deze galerij is voor de velgenliefhebbers.

Onderdeel van RB Ekstra

E-mail adres

info@rbmodelautos.nl

 

KvK

73754234

 

BTW-id

NL001888211B89

© 2023 – RB Ekstra

Alle rechten voorbehouden

 

Adres

RB Modelauto’s is gevestigd in Wapenveld (Gelderland) maar heeft geen fysieke winkel.

Stuur Een Bericht