AutoArt modelauto’s

Not Only For The Happy Few

Jouw startpunt naar een wauw gevoel.

Zie onder de modellen voor informatie over het merk AutoArt.

AutoArt is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van gedetailleerde modelauto’s. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de modelauto-industrie.

AutoArt is gevestigd in Hong Kong en is een dochteronderneming van de AA Collection Ltd. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor detail en hoogwaardige vakmanschap. Ze streven ernaar om nauwkeurig replica’s van auto’s op schaal te creëren, met oog voor zowel de buitenkant als het interieur van de voertuigen.

Het assortiment van AutoArt omvat een breed scala aan automerken en -modellen, variërend van klassieke auto’s tot moderne sportwagens. Ze bieden ook verschillende schaalverhoudingen, zoals 1:18, 1:43 en 1:64, waardoor verzamelaars en liefhebbers een ruime keuze hebben.

AutoArt besteedt wat de kwaliteit betreft veel aandacht aan de materialen die ze gebruiken. Ze maken gebruik van hoogwaardige kunststoffen, metaallegeringen en andere componenten om de modellen zo realistisch mogelijk te maken. De modelauto’s van AutoArt staan bekend om hun fijne details, zoals gedetailleerde motorcompartimenten, nauwkeurig gereproduceerde interieurs en authentieke verflagen.

Naast de nauwkeurige details streven ze ook naar realistische bewegende onderdelen, zoals werkende deuren, motorkappen en stuurinrichtingen. Sommige van hun modellen zijn zelfs voorzien van vering en draaiende wielen om de realistische ervaring te vergroten.

AutoArt heeft een sterke focus op authenticiteit en werkt vaak samen met autofabrikanten om officieel gelicentieerde modellen te produceren. Dit betekent dat de modelauto’s de officiële logo’s, emblemen en andere kenmerken van de autofabrikant dragen, wat bijdraagt aan de authenticiteit en verzamelwaarde van de modellen.

Over het algemeen is AutoArt een gerespecteerde producent van modelauto’s, die geliefd zijn bij verzamelaars en autoliefhebbers vanwege hun aandacht voor detail, hoogwaardige afwerking en uitgebreide assortiment. Hun modellen hebben wereldwijd populariteit verworven vanwege hun realisme en vakmanschap.

Onze Shop

Verrijk jouw bijzondere collectie met de modellen van RB Modelauto’s. Veel kijk en shop plezier. 

Mooie 'kontjes'

Een galerij met auto ‘konten’. Vaak ligt de focus op de voorkant, de ‘neus’; in deze galerij op de achterkant, de ‘kont’.

Velgen

Velgen hebben een behoorlijke impact op het uiterlijk van een auto. Deze galerij is voor de velgenliefhebbers.

Onderdeel van RB Ekstra

E-mail adres

info@rbmodelautos.nl

 

KvK

73754234

 

BTW-id

NL001888211B89

© 2023 – RB Ekstra

Alle rechten voorbehouden

 

Adres

RB Modelauto’s is gevestigd in Wapenveld (Gelderland) maar heeft geen fysieke winkel.

Stuur Een Bericht