Garantie

RB Modelauto’s streeft naar een 100% klanttevredenheid.

 

 

 

 

RB Modelauto’s streeft naar een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.

 

Garantie op onze producten

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het niet aan deze verwachtingen, ben je ontevreden? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij zullen ons best doen om samen tot een oplossing te komen.

 

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we je dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:

– Via e-mail: info@rbmodelautos.nl

– Per telefoon: 06-85226006 (beperkt bereikbaar; maar stuur gerust een Whatsapp bericht)

– Schriftelijk: RB Modelauto’s, Boskolk 13, 8191 TL Wapenveld (geen fysieke winkel)

 

Wij doen er alles aan om jouw probleem binnen 48 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!

 

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over verzending en onze Algemene Voorwaarden.

 

Veilig betalen

De beveiliging en bewaring van de gegevens van de elektronische betaling gebeurt door het gerenommeerde bedrijf Mollie. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele misbruiken en problemen met uw betaling. Mollie is een uiterst betrouwbaar bedrijf met een onberispelijke staat van dienst. Zij hebben bijzonder uitgebreide procedures rond beveiliging en veiligheid. Daardoor garanderen zij een snelle en veilige betaling. Zie onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

 

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor RB Modelauto’s, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur gerust een e-mail naar info@rbmodelautos.nl.

Onze Shop

Verrijk jouw bijzondere collectie met de modellen van RB Modelauto’s. Veel kijk en shop plezier. 

Mooie Kontjes

Een galerij met auto ‘konten’. Vaak ligt de focus op de voorkant, de ‘neus’; in deze galerij op de achterkant, de ‘kont’.

Velgen

Velgen hebben een behoorlijke impact op het uiterlijk van een auto. Deze galerij is voor de velgenliefhebbers.

Onderdeel van RB Ekstra

E-mail adres

info@rbmodelautos.nl

 

KvK

73754234

 

BTW-id

NL001888211B89

© 2023 – RB Ekstra

Alle rechten voorbehouden

 

Adres

RB Modelauto’s is gevestigd in Wapenveld (Gelderland) maar heeft geen fysieke winkel.

Stuur Een Bericht