Lamborghini modelauto’s

Not Only For The Happy Few

Jouw startpunt naar een wauw gevoel.

Onder onze modellen vind je wat informatie over het merk Ford.

nog aanpassen

Opgericht: 30 oktober 1963
Oprichter: Ferruccio Lamborghini
Hoofdkantoor: Sant’Agata Bolognese (Italië)
Website: lamborghini.com

Lamborghini is een iconisch Italiaans automerk dat bekend staat om zijn luxe sportwagens en supercars. Hier zijn enkele interessante feiten over Lamborghini:

  1. Oprichting: Lamborghini werd opgericht in 1963 door Ferruccio Lamborghini, een Italiaanse industrieel en ondernemer. Het bedrijf begon als een producent van luxe sportauto’s en concurreerde al snel met andere prestigieuze automerken zoals Ferrari.

  2. Herkomst van de naam: Het automerk is vernoemd naar zijn oprichter, Ferruccio Lamborghini. Voordat hij auto’s begon te produceren, was Lamborghini vooral bekend als fabrikant van landbouwmachines.

  3. Iconische modellen: Lamborghini staat bekend om zijn opvallende en krachtige supercars. Enkele van de meest iconische modellen zijn onder meer de Miura, Countach, Diablo, Murciélago, Aventador en Huracán. Elk model belichaamt de kenmerkende stijl en prestatiegerichte filosofie van het merk.

  4. Innovatie en technologie: Lamborghini staat bekend om zijn innovatie op het gebied van autotechnologie. Het merk heeft geavanceerde systemen ontwikkeld zoals vierwielaandrijving (bijvoorbeeld in de Lamborghini Urus SUV), geavanceerde aerodynamica en krachtige V10- en V12-motoren die uitstekende prestaties leveren.

  5. Lamborghini’s kenmerkende ontwerpesthetiek: Lamborghini-auto’s worden gekenmerkt door hun gedurfde, agressieve ontwerpen met scherpe lijnen en opvallende aerodynamische elementen. Het merk heeft een unieke en herkenbare ontwerptaal die zijn auto’s onderscheidt van andere sportwagens.

  6. Invloed op popcultuur: Lamborghini-auto’s hebben een sterke aanwezigheid in de popcultuur en zijn vaak te zien in films, muziekvideo’s en andere vormen van media. Veel beroemdheden en beroemdheden zijn eigenaar van Lamborghini’s vanwege hun exclusiviteit en prestige.

Kortom, Lamborghini is een legendarisch automerk dat synoniem staat voor luxe, prestaties en exclusiviteit. Het blijft een van de meest gewilde en bewonderde automerken ter wereld, geliefd door autoliefhebbers vanwege zijn passie voor techniek, design en rijervaring.

Onze Shop

Verrijk jouw bijzondere collectie met de modellen van RB Modelauto’s. Veel kijk en shop plezier. 

Accessoires

Naast modelauto’s verkopen wij ook accessoires zoals diverse vitrines, diorama’s en andere toebehoren. 

Velgen

Velgen hebben een behoorlijke impact op het uiterlijk van een auto. Deze galerij is voor de velgenliefhebbers.

Onderdeel van RB Ekstra

E-mail adres

info@rbmodelautos.nl

 

KvK

73754234

 

BTW-id

NL001888211B89

© 2023 – RB Ekstra

Alle rechten voorbehouden

 

Adres

RB Modelauto’s is gevestigd in Wapenveld (Gelderland) maar heeft geen fysieke winkel.

Stuur Een Bericht