over ons

Aangenaam kennis te maken.

RB Modelauto’s hoopt jou een wauw-gevoel te geven door toffe producten aan te bieden.

Hallo, ik ben ‘ons’; Ron Bekx, parttime ZZP-er en fulltime procesoperator, vader van drie kinderen en echtgenoot. Welkom in mijn online winkel RB Modelauto’s.

Het begon toen ik een jaar of acht was. Ik ging elk jaar met mijn ouders op vakantie naar Oostenrijk. Tijdens die vakanties maakten we dagtrips naar Italië. Daar mocht ik elke keer een modelauto uitzoeken, waar ik als jonge jongen ontzettend blij mee was. Sommige van die modelauto’s heb ik zelfs nog aan mijn kinderen gegeven, zo zuinig was ik er op.

Ik werd ouder en de hobby verwaterde. Maar een tijdje geleden, op mijn 51ste, heb ik mijn jeugdhobby weer opgepakt. Dat niet alleen, ik ben ook met RB Modelauto’s begonnen; een dubbele hobby als het ware. Hiermee kan ik twee passies combineren; modelauto’s en anderen een wauw-gevoel geven door hen te blijven verrassen met toffe producten.

Mijn streven is niet om de grootste te worden. Wel hoop ik van RB Modelauto’s iets unieks te maken waar jij graag winkelt. Door veel foto’s van mijn modellen te plaatsen en informatie over die modellen en automerken te geven hoop ik dat ik daarin slaag. En stuur me gerust een bericht als je iets zoekt wat je hier niet kunt vinden. Ik ga graag voor jou op zoek. Ik wens je veel kijk- en shopplezier.

Heb aub nog even geduld met mij. Want naast deze twee passies wil ik er nog twee noemen; ik houd er van om met mijn drone te vliegen (zie mijn instagram account drone_views_038) en om mijn vrouw te helpen met haar passie: het verkopen van gezondheids- en verzorgingsproducten op basis van aloë vera (ze zoekt nog collega’s die vanuit huis een eigen business willen opbouwen; meer informatie).

PS: het logo van RB Modelauto’s is gemaakt door www.naderazzam.com.

Onze Shop

Verrijk jouw bijzondere collectie met de modellen van RB Modelauto’s. Veel kijk en shop plezier. 

Accessoires

Naast modelauto’s verkopen wij ook accessoires, zoals diverse vitrines, diorama’s en meer.

Automerken

Een overzicht van de automerken die je in onze webshop zult vinden + enige informatie over de automerken.

Onderdeel van RB Ekstra

E-mail adres

info@rbmodelautos.nl

 

KvK

73754234

 

BTW-id

NL001888211B89

© 2023 – RB Ekstra

Alle rechten voorbehouden

 

Adres

RB Modelauto’s is gevestigd in Wapenveld (Gelderland) maar heeft geen fysieke winkel.

Stuur Een Bericht