Top Speed Modelauto’s

Not Only For The Happy Few

Jouw startpunt naar een wauw gevoel.

Enig resultaat

Top Speed is een merk dat bekendstaat om het produceren van hoogwaardige schaalmodellen van auto’s. Ze richten zich voornamelijk op moderne sportwagens, exotische auto’s, en luxe voertuigen, en hun modellen zijn geliefd bij verzamelaars over de hele wereld vanwege hun nauwkeurigheid, detail en kwaliteit.

Kenmerken van Top Speed Modelauto’s

 1. Schaal en Materialen:

  • Top Speed produceert voornamelijk schaalmodellen op een schaal van 1:18, wat betekent dat de modellen 18 keer kleiner zijn dan de echte auto’s.
  • De modellen zijn meestal gemaakt van resin, een type hars dat het mogelijk maakt om zeer gedetailleerde en nauwkeurige vormen te creëren.
 2. Detailniveau:

  • De modellen van Top Speed staan bekend om hun gedetailleerde exterieur en interieur. Dit omvat realistische lakafwerkingen, nauwkeurige weergaven van de wielen en banden, en zorgvuldig nagemaakte interieurs met gedetailleerde dashboards en stoelen.
  • De aandacht voor detail strekt zich ook uit tot kleinere elementen zoals remschijven, spiegels, en verlichting.
 3. Beperkte Oplages:

  • Veel modellen van Top Speed worden geproduceerd in beperkte oplages, wat ze extra gewild maakt onder verzamelaars. De beperkte productie zorgt ervoor dat elk model een zekere exclusiviteit heeft.
 4. Verpakkingen:

  • De modellen worden geleverd in hoogwaardige verpakkingen die ze beschermen tijdens transport en opslag. De verpakking is vaak voorzien van vensters zodat de modellen kunnen worden bekeken zonder de doos te openen.

Populaire Modellen en Collecties

Top Speed heeft modellen geproduceerd van een breed scala aan merken en modellen, waaronder exotische sportwagens en luxe voertuigen. Enkele van de populaire merken die door Top Speed worden gemodelleerd zijn:

 • Aston Martin: Inclusief modellen zoals de Vanquish Zagato en DB11.
 • McLaren: Modellen zoals de McLaren 720S en McLaren P1.
 • Lamborghini: Diverse modellen van deze iconische Italiaanse fabrikant.
 • Porsche: Klassieke en moderne modellen, waaronder de 911-serie.

Klantgerichtheid

Top Speed richt zich op autoliefhebbers en verzamelaars die waarde hechten aan nauwkeurigheid en kwaliteit. Ze bieden gedetailleerde informatie over elk model, inclusief de specificaties van het echte voertuig, en werken vaak samen met automerken om ervoor te zorgen dat hun modellen zo nauwkeurig mogelijk zijn.

Conclusie

Top Speed is een gewaardeerd merk in de wereld van schaalmodellen, bekend om zijn gedetailleerde en hoogwaardige replica’s van moderne sportwagens en luxe voertuigen. Hun toewijding aan detail, kwaliteit en beperkte oplages maakt hun modellen zeer gewild onder verzamelaars. Of je nu een fan bent van Aston Martin, McLaren, Lamborghini, of Porsche, Top Speed biedt een breed scala aan modellen die een waardevolle aanvulling op elke verzameling vormen.

Onze Shop

Verrijk jouw bijzondere collectie met de modellen van RB Modelauto’s. Veel kijk en shop plezier. 

Accessoires

Naast modelauto’s verkopen wij ook accessoires zoals diverse vitrines, diorama’s en andere toebehoren.

Velgen

Velgen hebben een behoorlijke impact op het uiterlijk van een auto. Deze galerij is voor de velgenliefhebbers.

Onderdeel van RB Ekstra

E-mail adres

info@rbmodelautos.nl

 

KvK

73754234

 

BTW-id

NL001888211B89

© 2023 – RB Ekstra

Alle rechten voorbehouden

 

Adres

RB Modelauto’s is gevestigd in Wapenveld (Gelderland) maar heeft geen fysieke winkel.

Stuur Een Bericht