Triple9 Collection

Not Only For The Happy Few

Jouw startpunt naar een wauw gevoel.

Enig resultaat

Triple9 Collectibles

Triple9 Collectibles is een bekend merk in de wereld van modelauto’s en verzamelobjecten. Het Nederlands bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van gedetailleerde schaalmodellen en vitrines, gericht op verzamelaars en liefhebbers van modelauto’s. Triple9 heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Productaanbod

 1. Modelauto’s:

  • Triple9 produceert schaalmodellen van auto’s in verschillende schalen, zoals 1:18, 1:24, en 1:43. Hun aanbod omvat een breed scala aan voertuigen, van klassieke auto’s en sportwagens tot moderne auto’s en racewagens.
 2. Vitrines:

  • Het bedrijf biedt ook hoogwaardige vitrines aan die speciaal zijn ontworpen om modelauto’s te beschermen en te presenteren. Deze vitrines zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn beschikbaar in verschillende maten om aan de behoeften van verzamelaars te voldoen.

Kenmerken van Triple9

 • Detailniveau:

  • De schaalmodellen van Triple9 zijn bekend om hun hoge detailniveau. Elk model is nauwkeurig vervaardigd om de realiteit zo dicht mogelijk te benaderen, inclusief interieurdetails, motoronderdelen en exterieurafwerkingen.
 • Diversiteit in Aanbod:

  • Triple9 biedt een breed scala aan modellen, waardoor verzamelaars verschillende stijlen en tijdperken kunnen verkennen. Hun collectie omvat alles van vintage klassiekers tot de nieuwste sportauto’s.
 • Kwaliteit en Duurzaamheid:

  • Zowel de modellen als de vitrines van Triple9 worden vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat de producten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan.

Interessante Weetjes

 1. Verzamelaar’s Favoriet:

  • Triple9-modellen zijn populair bij verzamelaars vanwege hun gedetailleerde afwerking en accurate reproductie van echte voertuigen. Dit maakt ze gewilde items op de verzamelmarkt.
 2. Speciale Uitgaven:

  • Het bedrijf produceert ook gelimiteerde en speciale uitgaven van bepaalde modellen, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en waarde voor verzamelaars.
 3. Internationale Aanwezigheid:

  • Triple9 heeft een sterke aanwezigheid op de internationale markt en hun producten worden wereldwijd verkocht via gespecialiseerde winkels en online platforms.

Conclusie

Triple9 Collectibles heeft zich stevig gevestigd als een gerespecteerde naam in de wereld van modelauto’s en vitrines. Hun toewijding aan detail, diversiteit in het aanbod en nadruk op kwaliteit hebben hen geliefd gemaakt bij verzamelaars over de hele wereld. Of je nu een enkele auto of een uitgebreide verzameling wilt presenteren, de producten van Triple9 bieden de perfecte oplossing voor elke verzamelaar.

Onze Shop

Verrijk jouw bijzondere collectie met de modellen van RB Modelauto’s. Veel kijk en shop plezier. 

Accessoires

Naast modelauto’s verkopen wij ook accessoires zoals diverse vitrines, diorama’s en andere toebehoren.

Velgen

Velgen hebben een behoorlijke impact op het uiterlijk van een auto. Deze galerij is voor de velgenliefhebbers.

Onderdeel van RB Ekstra

E-mail adres

info@rbmodelautos.nl

 

KvK

73754234

 

BTW-id

NL001888211B89

© 2023 – RB Ekstra

Alle rechten voorbehouden

 

Adres

RB Modelauto’s is gevestigd in Wapenveld (Gelderland) maar heeft geen fysieke winkel.

Stuur Een Bericht